fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

goback2basics - MÅ, FUNGERA & PRESTERA BÄTTRE!

När du inte vet var du ska börja eller när såren är läkta. VEM ÄR DU? VAD VILL DU? HUR TAR DU DIG DIT? lär dig förstå, bemöta samt ha tålamod med REAKTIONer PÅ ditt nya jag ! Både dina egna & andras.
Maila och boka tid här

Mig vid din sida helt enkelt

vi kodar av vad dina och andras reaktioner på dina livsval egentligen handlar om. Vi stramar upp ditt ansvar för dig och att andra ansvarar för sig. 

 Det  är betydligt enklare än du tror!

Att ta avstamp i nuet, sätta en livsriktning & kombinera det med mindhacking är effektivt! 

Hjärnan har två huvudsakliga funktioner: anpassa dig till en situation eller få dig att rymma från den. Detta gör den genom att antingen belöna dig i form av smaskiga uppåtkänslor eller straffa dig med otäcka obehagskänslor. Att sedan vi socialpsykologiskt vill anpassa oss till flocken runt oss kan ibland vara utmanande. Flocken har två funktioner: dra upp den lägsta nivån och dra ner den högsta nivån = behålla normaltillståndet. Därför kan det vara utmanande som den mest funktionella i ett familjesystem då vi skapar en friktion andra inte känner igen sig i. De har inte fått lära sig och kanske inte heller vill lära sig. I GoBack2Basics får du lära dig hur du hackar hjärnans eget system och hur du jobbar med den istället för mot den. Du får utifrån din egen livssituation lära dig hur du kodar av vad dina och andras reaktioner egentligen handlar om så du lättare kan hantera reaktionen på din förändring. 

DU får ett ankare vid din sida!

Förändring är en enklare resa med kunskap, förståelse, tålamod, styrkraft, objektivitet,  tydlighet & en trygg flock vid din sida! 

Är du redo?

Om att omsätta följande i handling:

 • Jag BEFINNER MIG I PROCESSEN AV ATT LÄRA MIG ATT ge mig själv det jag behöver. 

 • Jag befinner mig alltid där jag behöver för att lära mig det jag behöver lära mig.

 • Allt blir som det ska även om det tar lite längre tid.

 • JAG BEFINNER ALLTID I DEN SITUATIONEN SOM BÄST LÄR MIG DET JAG BEHÖVER LÄRA MIG. 

 • Jag gör så gott jag kan.

 • VAd finns det för lärdomar i det jag upplever just nu?

 • Vad är lösningarna?

 • HUr genomför jag dem?

För dig som är nyfiken på följande:

Att ta tag i din egen förändringsprocess mot att fungera, prestera & må bättre!

Jag vill bygga stärka en individ i taget. Individer som vill göra sin egen inre värld bättre & på så sätt göra världen till en bättre plats. Känner du igen dig? Är du sugen på att haka på en resa som kommer vara betydelsefull? Som kommer påverka både dig själv & människor runt dig till det bättre. Vill du lära dig mer om hjärnan, om hur förändring påverkar oss & hur du kan bygga en plan som jobbar med hjärnan istället för emot den? Vill du öva på att bli bättre på att sätta dig själv först? Då är GoBack2Basics Coaching för dig!

GoBack2Basics Samtal är för dig som: 

 • vill må, fungera & prestera bättre
 • har självinsikt & vill höja din egen lägsta nivå
 • kommit en bit på vägen (kommit förbi panikläget)  
 • vill ge din egen process engagemang & tålamod
 • vill lära dig att genomföra förändring i handling

Samtal & coaching: GOBACK2BASICS

Vad säger tidigare klienter?

Det handlar om dig. Därför är alla svar rätt. Du är expert på din egen verklighet utifrån den programmering du fått med dig när du växt upp och formats på vägen fram till den du är idag. Hos mig får du vara precis där du behöver vara så vi kan börja nysta i var det kommer ifrån. Lära dig det du behöver lära dig så du kan ta dig dit du vill. 

w

"KÄnns så skönt att prata med någon som förstår direkt"

“Äntligen får jag ett utrymme som bara handlar om mig. Saker lättade från mig direkt på första sessionen. Hoppfull på något vis”

w

"Du förklarar så att jag förstår"

“Har alltid känt mig överkörd – som att min röst inte betyder något. Samtalen ledde till att jag äntligen fick läka det som gjorde att jag kände så. Idag är det lättare.”

w

"Jag lever idag tack vara dig..."

“Jag hade gett upp helt. Det tog tid men idag har jag dig att tacka för att jag lever. För evigt tacksam.” 

w

"Inget jag säger möts med förvåning"

“Så himla skönt -jag kan verkligen säga alla tankar som snurrar även om det låter skitkonstigt. Känner mig fri!”

några ord från Ann-Sofie

Jag kommer vara lite “in your face” med hjärtat på rätt ställe och med ditt bästa i fokus. Det kan kännas obekvämt till en början. För när vi börjar kika på vad vi verkligen vill, behöver & hur vi kan ta oss dit bränner hjärnan mer energi. Hjärnan “frågar”: ska vi anpassa oss eller fly? Oftast flyr vi då det spar mest energi. 

När vi ska lära oss att GoBack2Basics i de lägen vi normalt undviker är det skönt att ha någon som kan koda av känslorna så vi kan lära oss att förstå och bemöta våra automatiska responser med kunskap, tålamod och empati. Att öva på att greppa att den neurologiska processen i hjärnan tar tid att byggas i ett medvetet tillstånd. Att vi behöver upprepa det nya beteendemönstret med en så pass övertygande intensitet att beteendet prioriteras automatiskt. Då hjälper det att hjärnan inte förstår skillnaden mellan fantasi och verklighet. Att det finns sätt att “stänga ner” den realitetstestande delan av hjärnan & programmera in nytt. Här kan hypnos med fördel användas i att bygga det nya och behövs det ryckas upp “känslorötter” kan hypnosterapi i kombination med samtal vara fenomenalt. Båda vägarna fungerar och kan växeldra.

för att det är din tur nu! 

TÄNK STORT & GOBACK2BASICS

Individuell coaching & samtal

Vill du verkligen utvecklas ska du satsa på den individuella coachingen. Här speglas dina behov i lösningsform och med 100 % stöttning går det betydligt snabbare framåt. 

Så går det till: 

För dig som inte vet var du ska börja och behöver bolla tankar, känslor och olika låsningar. Du får svara på ett batteri med frågor före du kommer eller på plats. Dessa frågor är anpassade för att skapa reflektion, öppna upp och samtidigt ge mig så mycket information som möjligt om dåtid, nutid och önskad framtid. Under första sessionen är det fokus på att lära känna varandra och skapa förtroende samt tillit. Detta är grunden i all terapi. Att du får landa och känna efter vad just du behöver för att komma loss på det sätt som är rätt för dig just nu. På detta sätt blir resan än mer autentisk, individanpassad & kraftfull. 

Vi tar ett förutsättningslöst samtal först på det sätt som är rätt för dig. Om det känns rätt från båda håll ses vi sedan IRL eller online för behovsanpassad coaching utifrån din egen livssituation.

Detta kan du räkna med som klient hos mig: 

 • ett tydligt, stabilt & lösningsfokuserat förhållningssätt till dina utmaningar med din inre känslomässiga uppåtspiral i fokus.
 • 100 % öppet förhållningssätt – att mötas med acceptans, förståelse & neutralitet när det är tufft skapar en snabbare utveckling. 
 • Jag kommer hjälpa dig att ta dig dit du vill OM du vill & gör jobbet vi kommer fram till att du behöver göra. 

Maila info@tankstort.com för att boka in ett förutsättningslöst samtal.

 

MAILA MIG: