fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

#Goback2Basics

Handlar om dig, din flock & att ni enskilt och tillsammans ska må och fungera så bra ni kan i den ni är. Alla har olika metoder för att må och fungera bättre. Här nedan hittar ni några verktyg. Är ni sugna på att lära er hela modellen – boka föredraget: GoBack2Basics

Böcker & ljudböcker  

 

hjärnan är plastisk vilket innebär att den är programmeringsbar. I denna webshop hittar du hela program för mental grundträning, mental träning vid panikångest eller oro men även fantastiska böcker som konkret hjälper oss fokusera på det som är utvecklande i tillvaron. 

kommer snart: goback2basics kartan 

Inom en snar framtid kommer du kunna beställa en helt unik poster här med en sammanställning av hur du blir påverkad av samt hur systemen hänger ihop.

Du kommer bland annat hitta: Färgpsykologi, Mazlows Behovstrappa, Buddismens energisystem Chakran, Ljudfrekvenser, Kristaller, Essentiella Oljor samt rökelser.

Med denna hälsokarta kommer du snabbt kunna lokalisera vilken färg du behöver omge dig med, vila doftar du skulle må bra av att dofta på eller vilka gränser du med fördel behöver göra just nu. Vad du kan göra för att återställa din balans. 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristaller & Stenar

Jag har en teori. Att på samma sätt som vårt biologiska cell minne lagrat tex dofter och färger så kan även hjärnan ha lagrat information kopplat till olika symboler. Ju mer känsla, upprepning och engagemang en historia har desto mer förankrad blir den i vårt medvetna och kanske till och med överföras mellan generationer. Kan det vara så att även kristaller bär på samma koppling även om vi inte kommer ihåg? Eller är det bara mitt personliga nörderi och att jag älskar stenar? Skapa din egen uppfattning. Känn efter och se – dras du bara via synen till någon sten? Lek med det! Här hittar du fantastiska kristaller & stenar från hela världen.

Essentiella oljor & Rökelser

Dofter påverkar vår hjärna omedelbart. Detta är bevisat i ett flertal olika vetenskapliga studier även om det fortfarande är ett relativt outforskat fält. Vårt doftsinne har utvecklats sedan mänsklighetens begynnelse för att lagra information om mat är farlig eller inte för oss. Dofter kan därför inom 30 sek påverka vårt limbiska system (känslorna) genom att påverka utsöndringen av signalsubstanser såsom tex dopamin och serotonin. Kombinera gärna oljorna med lavaarmbanden – bara att droppa direkt på. Att använda rökelse är även ett effektivt sätt att minimera luftburna patogener såsom virus. Speciellt salvia.