fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com
Tack Fagersta!

Tack Fagersta!

Min alldeles egna första föreläsning om min historia. I mitt trygga Fagersta. Landet mellan det nya och det gamla. Tack alla ni runt 40 personer som kom och delade kvällen med mig. TACK från botten av mitt hjärta! <3 Nu står Surahammar på tur den 11 oktober och sedan Stockholm i november. Härliga härliga utveckling!

Programmera om hjärnan!

Programmera om hjärnan!

95 % av allt vi tänker, känner och gör är precis samma som det var igår. Så hur kan man då göra för att ändra på en inarbetad vana eller ett beteende? Här får du några tips och matnyttig information hur jag har gjort och vad som fungerar på mig. Hör gärna av dig och berätta hur det går!

Nu släpps biljetterna till min första föreläsning!

Nu släpps biljetterna till min första föreläsning!

Det har tagit tid och energi. Grubblerier och tvivel. Ifrågasättanden. Rädsla. Nervositet. Ett kursat bolag. Lång transportsträcka mellan uppvarvningarna. Nu förstår jag varför. För att jag var och är tvungen att ta mig tid att känna övergångarna så jag kan beskriva dem för andra.

Welcome to a work in progress

Welcome to a work in progress

Our Blog Föredraget Go Back2Basics Surahammar 11 oktober av admin | Sep 27, 2018 Surahammar 11 oktober 18-20:30 – ett föredrag om mental träning och om att lära sig lyssna till kroppens signaler, förstå dem och agera på dem. Tack Fagersta! av admin | Sep 27,...