fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com
Det har tagit tid och energi. Grubblerier och tvivel. Ifrågasättanden. Rädsla. Nervositet. Ett kursat bolag. Lång transportsträcka mellan uppvarvningarna. Nu förstår jag varför. För att jag var och är tvungen att ta mig tid att känna övergångarna så jag kan beskriva dem för andra.

Allt började 2011 då jag förtvivlat och gråtandes skrek i bilen “Men va i helvete ska jag göra då?!!” 30 sekunder senare dyker denna lastbil upp & jag blev helt stum. Sedan började det hårda arbetet med mig själv i att förstå vad som var fel och ta mig tillbaka till en fungerande vardag där jag var sann mot mig själv.

Idag står jag äntligen där. År senare. Blod, svett & tårar senare. Jag har bokat en lokal och imorgon släpps biljetterna till eventet. Intresset är så mycket större än vad jag någonsin hade kunna föreställa mig. Fler än 50 personer har visat intresse för evenemanget. Premiären går av stapeln i Fagersta den 30 augusti och som jag längtar!

Så är du sugen på att hänga med likasinnade, tillhöra en grupp människor som vill framåt i sig själva & få garva lite tycker jag du ska köpa dig en biljett till Tänk Storts FeelGood kväll – Back to Basics. För att du förtjänar det! Välkomna!

Biljetter hittar du är: https://billetto.se/sv/e/feelgood-kvall-back-to-basics-biljetter-293557/