fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

Man vet att det är längesedan man postat på bloggen när en får googla hur man gör 😛 Men nu är jag äntligen igång igen och här kommer lite nyheter!

Äntligen är den nya hemsidan klar & nu kan jag erbjuda flera nya olika tjänster. Vad sägs om att gå på min föreläsning GoBack2Basics utan att flytta dig hemifrån eller att bli coachad av mig från soffan?

Läs mer under fliken Utvecklas med mig & hör av dig om du är sugen att haka på något av uppläggen! Vem vet – kanske är det just detta som du väntat på? Kanske är det dags att samarbeta med någon som gjort resan själv. Som på riktigt vet hur förändring känns och har nycklar som kan hjälpa dig igenom.

Så – det är dags nu. Det är dags att ta tag i det du vill ska bli på riktigt även om det är omedvetet. Är du inte redo än har jag några tips till dig på hemsidan i ovan nämnda flik. Allt har sin tid och ibland handlar det om att helt enkelt vänta in sig själv.

K – det behövdes ett K för att det skulle bli att stå ÄLSK! Hoppas vi ses & hörs!

På den!

Räknas min nya hemsida som ett aprilskämt då den lanseras på 1 april?