fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

Nu är det officiellt – jag är månadsskribent i annonstidningen Här & Nu med en upplaga på strax under 20 000 i Surahammar och Hallstahammars kommuner. I varje nummer kommer jag att dela med mig av mina egna lärdomar kring att vara den viktigaste personen i mitt eget liv – i tanke & handling. Inte alltid en lätt ekvation men det finns sätt att stärka uppåtspiralen.

Jag har gjort resan själv. Jag har i stort sett läkt helt från att ha lidit av panikångest i runt 20 år, flytt från mitt ansvar att äga mina känslor och istället valt att missbruka det mesta här i livet – dvs fly in i energifrigörande beteenden såsom mat, träning, bekräftelse, arbete, serier, förhållanden, medberoende, resor och mycket mycket mer. Jag visste inte då att jag bara inte fått lära mig hur jag skulle ta hand om mig själv och sätta mig själv i första rummet både i tanke och handling. Som vuxen tog jag mitt ansvar och “gick en kurs” där jag fick bli expert på mig själv. detta ledde mig till otaliga kurser som resulterat i en egen modell. Ett hopkok av det bästa från alla de kurser jag gått, alla böcker jag läst och mina egna flyktmekanismer. Jag knäckte koden för mig själv. Jag vill dela med mig av hur jag gjorde. För jag vet att det GÅR!

För att fira detta vill jag utveckla artiklarna jag kommer skriva i tidningen vidare och dela med mig av det som hjälpt mig. Det som tagit mig tillbaka till mig själv. Du kommer få med dig en salig blandning av mental träning, neurolingvistisk programmering, KBT, färgpsykologi, cellminne, hjärnans plasticitet och hur våra sinnen faktiskt med relativt enkla medel kan avlasta rädsla i utvecklingsprocesser och massa mer jag ännu inte lärt mig. Detta är för dig som vill framåt i dig själv. Som är vaken i att du behöver en metod som inte låter dig rymma från lösningarna. Min förhoppning är att detta ska kunna hjälpa till på din upptäcksfärd i dig själv och stärka dig i det du vill och behöver göra för att må och fungera bättre i dig själv.

Till er som inte bor i dessa kommuner och till alla er som vill ha MER än vad som står i artikeln kommer jag att blogga härinne första fredagen i varje månad. Så – är du sugen på att lägga fokus på uppåtspiralen, medvetet styra energin och lära dig att positivt manipulera systemet till att skapa den verklighet du mår bra av? Då är detta något för dig – testa dig fram med nedanstående råd som bas.

Välkommen till flocken som är på riktigt!

Hoppas vi ses på fredag <3 Tänk Stort! Ann-Sofie Fryxell