fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

Köpvillkor

När du godkänner ditt köp hos oss godkänner du också våra köpvillkor.

Det är viktigt för oss att du är nöjd med våra varor, vår service, vårt bemötande och informationen runt våra varor. Vi är måna om att alltid se till att du som kund är 100 % nöjda. Nu finns det en ny lag för att skydda dina personuppgifter, GDPR. Du kan läsa här om vad vi gör för att följa lagen. Läs hela Tänk Storts policy för hantering av personuppgifter här www.tankstort.com/privacypolicy 

Tänk Stort är inte ansvarigt för felaktiga leveransuppgifter.

Var extra noga när du fyller i namn, ev. care-of adress, e-mail, postadress, postnummer och mobilnummer.

Gratis leverans vid köp över 500 kr (Sverige)

Gäller endast leveranser inom Sverige. Vid köp under 500 kr tillkommer en leveransavgift på 39 kr och ej skrymmande varor. Vill du att leveransen ska vara försäkrad, registrerad eller har du beställt något skrymmande som inte går ner i brevlådan- kostar frakten 59 kr.

Leveranstid

Beställningar gjorda före kl 12:00 varje vardag skickas samma dag och beställningar efter kl 12:00 eller på helger skickas efterföljande vardag. Varor levereras normalt inom 2-4 vardagar med reservation för förseningar utanför Tänk Storts kontroll. Vid eventuellt utebliven, försenad leverans eller frågor kring leverans kontakta kundtjänst på email info@tankstort.com. Är det angivet på varan att den finns i vår butik i Virsbo kan det försena leveransen med en eller två dagar. Har du bråttom? Meddela det till kundtjänst så prioriterar vi ditt paket.

Ej uthämtat paket

Försändelse som outlöst går i retur till Virsbo innebär att beställaren debiteras frakten (59 kr inkl moms) till beställaren samt returfrakten (146 kr inkl. moms) till Tänk Stort samt 200 kronor för att täcka Tänk Storts kostnader för löner runt administrationen av ett ej uthämtat paket. En ej uthämtad försändelse debiteras alltså med 405 kr (inkl moms). Ångrar du ditt köp måste paketet hämtas ut och returneras till oss. (se nedan)

Avbeställning

Din order kan avbeställas så länge paketet inte har skickats från Tänk Stort. Ring oss och kolla! Vi är snabba på att skicka iväg våra kunders beställningar.

Retur/Öppet köp

För privatkunder gäller konsumentköplagen och distansavtalslagen. Du har full returrätt på samtliga beställda varor inom 14 dagar. Om du inte är nöjd med de beställda produkterna så ska du returnera varorna inom 14 dagar efter varans mottagande för byte eller pengarna tillbaka. Returfrakt betalar du själv och produkten skall vara oskadad, oanvänd och packad i originalförpackningen. Kunden betalar kostnaden för den ursprungliga frakten och eventuell fakturaavgift. Du kan returnera dina varor till lagret i Virsbo.

Öppet köp gäller EJ på specialbeställningar. Vilket är alla former utav tillverkning, förlängning/förkortning, ombearbetning och nytillverkning. När ett smycke är specialtillverkat till en kund kan vi inte backa kostnaderna för tillverkningen. Vid retur betalar kunden även kostnaden för den ursprungliga frakten och eventuell fakturaavgift.

Vill du returnera en vara skickar du den till Tänk Stort, Allévägen 14, 73061 Virsbo

Garanti och Reklamation

Tänk Stort följer konsumentköplagen för distansköp. Vi ger även 6 månaders tillverkningsgaranti på produkter som vi tillverkar själva förutsatt att de är väl omhändertagna och inte blivit utsatta för onormalt slitage. Armband och långa halsband som slitits av pga. av att bäraren fastnat i något och obetänksamt dragit till, ersätts t.ex. inte. Vi kontrollerar produkten innan vi godkänner en reklamation. För att garantin skall gälla krävs bevis om när varan inköpts. Spara alltid kvittot då det är ditt garantibevis. För de varumärken vi säljer gäller varumärkets egen garantitid. Maila oss på info@tankstort.com med bild och beskrivning av problemet så återkommer vi till dig inom 7 arbetsdagar.

Vill du reklamera en vara skickar du den till Tänk Stort, Allévägen 14, 73061 Virsbo

Leveransvillkor

Om du är under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Utlandspaket – Försäljning till kunder utanför Sverige

För leverans av varor utanför Sverige kontakta vår kundtjänst på info@tankstort.com Priser Inträffar stora valutaförändringar påverkar detta troligtvis våra priser och vi reserverar oss därmed för eventuella mindre prisförändringar.

Betalningsalternativ

Du ser våra betalningsalternativ direkt i kassan. Så snart web shopen öppnas kommer information om samarbetspartner för betallösningar redovisas här. Tänk Stort kan inte byta betalningsalternativ åt dig i efterhand. Observera att alla beställningar loggas med IP-adress och tidpunkt. Alla falskbeställningar polisanmäles.

Tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” på denna webbsida. Vi kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga färger. Detta beror på vilken dator du har och vilka inställningar som är gjorda på den samt att stenar är levande ting där ingen är lik den andra.

Stenar är naturprodukter

Stenar & kristaller är naturprodukter och kan skilja mycket i färg och form från de bilder som visas på hemsidan. Bilderna på produkterna är således endast exempel då varje sten, kristall och de handgjort smycke är unika. 

Tänk Stort följer Dataskyddsförordningen (GDPR)

Genom att godkänna ditt köp på www.tankstort.com  godkänner du att vi sparar de uppgifter du angett för att kunna kontakta dig angående din order. Dina personuppgifter lämnas inte ut till någon tredje part. Du kan när som helst begära att vi tar bort dem eller ändra dem. Läs hela vår policy för hantering av personuppgifter här www.tankstort.com/privacypolicy