fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

Om mig

 

Jag heter Ann-Sofie Fryxell &  jag tokbrinner för att ALLA ska komma närmare sig själva & sin dröm oavsett bakgrund. Med en uppväxt i en dysfunktionell familj i bagaget har jag gjort resan själv. Från kaos till balans. Jag försörjer mig på det jag älskar. Det som är jag. Jag vill inspirera DIG att satsa på DIG och din dröm! Jag är här för att vara lite in your face och jobba hårt för att bidra med det jag kan för att göra världen till en bättre plats. Detta är en flock du vill vara med i! 

Ann-Sofie fryxell

Därför är jag här

Jag är här av en anledning. Jag vill utvecklas. Jag vill se och möta mig själv i hallen istället för att ständigt lägga energi på att hitta nya genvägar att smita förbi det mitt hjärta säger jag behöver göra. För vi vet redan. Djupt därinne även om vi inte vågar lyssna. Jag vill inte omedvetet låsa in mig själv i olika förlopp där jag inte behöver ta ställning. Där jag inte har något val. Jag är här för att hitta lösningar, äga dem & genomföra dem. Jag är här för mig. Jag har övat länge på att se igenom spela och idag backar jag från de som inte vill vakna. Jag vill jobba med dig som känner likadant. Jag vill göra världen till en bättre plats – med dig! Jag vill bygga en STARK, KOMPETENT & MEDVETEN flock. Är du med?

“Jag befinner mig exakt där jag behöver vara för att lära mig det jag behöver lära mig för att ta mig dit jag vill & är ämnad att vara. Allt är precis som det ska.”
Ann-Sofie Fryxell

Jag kombinerar min egen livskompetens med verktyg från mental träning, neuro-, färg- & positiv psykologi, doftlära, KBT, NLP etc. Metoden baseras på att upptäcka, äga och genomföra lösningsinriktade handlingar samtidigt som hjärnan avlastas. 

Detta är ditt tecken

Känner du igen dig i min beskrivning? Kanske vill du framåt i dig själv. Kanske frustrerad över att negativiteten tagit över sociala medier och medier i stort. Kanske är du redo för att satsa på dig själv fast du är osäker. Kanske är du bra sugen på att göra något aktivt åt detta! Föregå med gott exempel och satsa på det som får dig att må bra! Den här flocken är för dig!

Jag fick också nog och började omedvetet dras till lösningar och personer som kunde hjälpa mig. Jag hade tröttnat. Jag hade tröttnat på att ständigt vara helt slut. Tröttnat på att ha ångest och inte förstå varför jag hamnade i samma beteendemönster och i samma destruktiva förhållanden hela tiden. Jag förstod att jag gick på autopilot och behövde någon som kunde se igenom min överlevnadsmekanism. 

Jag hittade min ängel. Jag hittade den som kunde nå fram till mig. Den jag sänkte garden för och den som lärde mig att nå fram till mig. Jag förstod snabbt att lösningen var lika enkel som den var svår. Att jag inte fått lära mig enkla saker såsom att sätta gränser, sätta mig själv först eller ens ta reda på mina innersta önskningar. De gjorde så gott de kunde med den kunskap de hade. De älskade mig massor. Men – jag hade fått öva för mycket på panikläge. Det var jag bra på. Jag behövde gå en kurs i att lära om. 

Jag heter Ann-Sofie och jag är ett maskrosbarn. Jag är uppväxt med två bipolära (manodepressiva) föräldrar och jag har blivit världsbäst på att förutse fara, analysera kroppspråk, vara medberoende samt omedvetet försätta mig i situationer jag är proffs på: dvs situationer i kaos som jag övat på att lösa.  Jag är en av få barn i Sverige som låst in båda sina föräldrar på världens bästa mentala sjukhus: Säters Sjukhus. 

Idag är båda mina föräldrar friska – de har gjort jobbet med sig själva. Idag backar de sig själva och mig i min resa. Idag är jag i balans. Idag har jag lärt mig att hantera min hjärna och dess fly fäkta mekanismer. Idag vet jag att jag kan kontrollera utsöndringen av stresshormon och hur jag snabbt kan omprogrammera min hjärna att flytta fokus. 

Nyfiken på att bli inspirerad och lära dig mer? Börja med att komma på feelgoodkvällen i Fagersta i slutet på augusti. Du hittar länk till biljetter i web shopen. Varmt välkommen!

Vad vi gör 

På riktigt. No bullshit. Här växer vi!

Feelgoodkvällar

Feelgoodkvällarna levereras i föredragsform med start i slutet på augusti i Fagersta. Personlig utveckling, personligt ledarskap, mental träning, färgpsykologi och mycket mer. Välkomna!

Onlinekurser

Kurser i personlig utveckling utifrån ett helhetstänk med fokus på mental träning, nlp, färgpsykologi, doftlära, kostlära mm. Kursen utvecklas just nu. Grunden ligger i att utvecklas i en trygg gemenskap i sin egen takt. Mer info kommer inom kort. 

En riktig flock

Hitta oss på Facebook och Instagram. Här publiceras autentiska inlägg när de är just autentiska. Inget säljsnack utan reflekterande samt stärkande inlägg. 

Hantverk

Jag tillverkar just nu egna produkter som kommer att släppas i sommar/höst. Håll utkik. Du kommer vilja ha dessa hemma 😀 

Stärkande produkter

Kombinera, förstärk och lugna ner din hjärnas reaktioner på förändring. Olika dofter, färger och kristaller hjälper oss med just det. Just för att vi är biologiskt programmerade till det. Genom årtusenden. Testa!

Helt anpassat efter dig

Det är du som bestämmer. Takt. Riktning. Behov. Verktygen och miljön har jag. Ta steget att testa. Börja med feelgoodkvällen och känn efter om detta är något för dig. 

Öppettider

MÅN-FRE
10-18:00

LÖR
Stängt för vila

SÖN
Stängt för vila

Maila & säg hej

Jag älskar att få kontakt med er som besöker Tänk Stort. Skicka ett mail vettja!