fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

Förra veckan kom numret i Hemmets Veckotidning ut där intervjun med mig var med. Intervjun gjordes i höstas då det var viktigt för mig att äga hela min story och berätta för andra om den. I höstas föreläste jag även om min uppväxt och de kombinationer av lösningar som hjälpt mig bli hel. Under detta halvår har mitt fokus flyttats. Jag läkte ut det sista av det som var skadat genom att föreläsa om allt och att göra intervjun. Jag släppte det. När tidningen sedan dök upp i brevlådan blev jag nästintill provocerad av att fokus låg i det som varit istället för det som är.

Samtidigt bokar jag in tre nya kvällar i Fagersta, Surahammar & Stockholm där jag skulle köra samma koncept igen – för “jag måste ju dra in pengar”. Motstånd i mig. Jag är klar. Jag vill inte. Lyssnade jag? Noap… Tidningen dyker upp i brevlådan och detta rörde till det än mer i mig. Blir stoppad på gatan av människor som ser på mig med medlidande och frågar “mår du bra nu?” Jag blev bekräftad för något jag förlåtit och som inte var jag mer – blev ihopkopplad med det jag lämnat bakom mig. Jag förstod inte då att jag redan börjat röra mig in i nästa fas i mig egen utveckling.

Idag trillade kronan ner! Jag jobbar ju från fel håll. Behöver lyssna på/följa magkänslan, kreativiteten & passionen. Och tydligen ligger den inte längre i föredragsformen – iallafall inte just nu – inte i den här formen. När dyra lokalhyror behöver finansieras i första hand för att gå plus minus noll tappar jag fokus. Jag vill inte jobba så. Det som är meningen rör sig friktionsfritt. När jag möter ett motstånd i mig behöver jag äga det så lättnad uppstår.

Så jag har nu avbokat samtliga tre kvällar – det känns så himla rätt. Ni som är sugna på att gå får helt enkelt vänta 😀 Det jag filar på nu kommer vara värt att vänta på och det kommer att ge dig som vill utvecklas möjlighet att göra det i en mer trygg miljö. I din egen takt. Att GoBack2Basics i sig själv är kraftfullt – processen behöver respekteras, gruppen behöver vara trygg och formen för det behöver utvärderas.

Så – jag är redo att kombinera mina gåvor och erfarenheter på ett sätt som känns bra i magen. Jag ska använda mina ord. Jag ska skriva! Jag väntar nu in mig själv och väljer att lyssna på magkänslan fullt ut. Låta mig få växa lika dynamiskt som företaget Tänk Stort behöver få göra. Att bara göra det som känns rätt. Som är fyllt av energi. Och göra det med människor som vill detsamma!

Tjoho för det!