fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

Hypnossession med stärkande suggestioner

I hypnos används mental avslappning för att gå förbi vårt felsökande medvetna sinne. Detta sinne står för endast 5% av vår vardag, är långsamt, analytiskt och det kan inte göra speciellt många saker samtidigt. Detta sinne sätter ofta stopp för de förändringar vi vill göra av den enkla anledningen att det drar för mycket energi. Du kanske upplevt att din hjärna ältar samma saker om och om igen eller att du försöker prata dig igenom något jobbigt men att du inte kommer någon vart. Här kommer styrkan i det undermedvetna in i bilden. Detta sinne styr hela 95% av vår vardag och är tillskillnad från det medvetna sinnet blixtsnabbt, kan inte skilja på fantasi/verklighet & är en miljon gånger starkare. Det agerar på ”inlagd order” sålänge det är laddat med känslor, motivation och övertygelse. Ett hypnotiskt stadie kan således ge de absolut bästa förutsättningarna för en undermedveten förändring då det felsökande läget vilar. Med hjälp av hypnos i kombination med stärkande suggestioner kan vi programmera in ett önskat läge som kan förbättra din livskvalitet på olika sätt. (OBS: ingen rot till problematiken tas bort – klicka dig vidare till hypnosterapi om detta är det du är intresserad av)  

 

Certifierad hypnotisörBoka här

Som hypnotisör guidar jag dig till ett mentalt avslappnat tillstånd där du kan programmera om dig själv och “ladda ner” kraftfulla självstärkande suggestioner som kan förbättra din livskvalitet på kort tid. Jag är certifierad via National Guild of Hypnotists i USA.

Vad är hypnos?

Hypnos är ett naturligt mentalt avslappnat tillstånd. Vi går alla in i detta stadie minst två gånger per dag. Precis innan vi somnar och precis innan vi vaknar. Du kanske även dagdrömmer ibland, testat på meditation eller pendlar och plötsligt inser att du är på jobbet och tänker ”hur i hela friden kom jag hit?”. Då har det undermedvetna tagit över spakarna och vi kan uppleva att vi befunnit oss i ett slags drömliknande tillstånd. Så ja – alla kan hypnotiseras men vi är alla olika mottagliga. Har vi svårt att ta oss till den mentala avslappningen fokuserar vi på suggestioner (förslag till önskat läge) istället och då går du djupare nästa gång du väljer att gå in i det hypnotiska stadiet. Viljan, upprepning och trygghet är A & O. 

I en hypnossession är du både fysiskt avslappnad och mentalt avslappnat närvarandesvarar på frågor, lyssnar, du kan röra dig och du andas osv – precis som vanligt med skillnaden att du är djupt avslappnad. Du kan till och med ha ögonen öppna även om de flesta föredrar dem vara stängda. Sedan hur du upplever just din hypnos är helt individuellt. För varje gång du tillåter dig att gå in i hypnos kommer du att gå djupare & snabbare in i tillståndet. Eller så går du djupt direkt. Vi är alla olika. Däremot upplever alla ett skarpare fokus på olika sätt, utan det medvetna sinnets energikrävande och långsamma spärrar. OM du tillåter det att hända. 

All hypnos är nämligen självhypnos – ingen kan tvinga dig till något du inte vill. Så tillåt dig själv att skapa en ny relation till vad hypnos är – många av oss (inkl mig själv innan jag lärde mig mer) trodde att jag kunde bli tvingad att göra saker mot min vilja. Detta stämmer inte. Din hjärna tillåter inte detta. Du kanske har upplevt att genom att försöka somna blir det direkt omöjligt? Tankarna bryter nämligen igenom om vi inte känner oss avslappnade, trygga, när vi blir stressade och börjar tänka istället. “OM jag inte somnar nu kommer jag ju att…osv osv…” Vi behöver då fokusera på något annat som tex att räkna får eller lyssna på guidad avslappning. Så för att uppleva ett mentalt avslappnad tillstånd (hypnos) behöver vi tillåta det att hända, tillåta oss själva att slappna av och att vägledas. Därför är tryggheten SÅ viktigt. Ju tryggare du känner dig desto större resultat kan du uppnå. Hypnos är alltså ett samarbete mellan mig som hypnotisör och dig som klient. Skulle det vara så att du vill men har svårt för att komma in i hypnosläget finns det både tid och tekniker som hjälper till att ta dig dit. För det är en resa – en resa i dig själv som upplevs verklig. 

Hypnos kan även beskrivas som en väg förbi det medvetna rationella, begränsade och analytiska tänkandet då tekniken ger dig möjlighet att komma i kontakt med ditt undermedvetna och din kreativa intelligens utan att det medvetna är där och analyserar eller sätter begränsningar. Kanske har du upplevt ångest någon gång? Detta är en direkt effekt av att vi försöker tänka oss förbi en känslomässig låsning som sitter i det undermedvetna. Detta drar för mycket energi och det skapar obehagliga känslor. När vi befinner oss i THETA-läget – är det felsökande läget “avslaget” och vi kan programmera om och programmera in nya förhållningssätt till det vi upplevt och det vi vill uppleva. Kom ihåg att de program som körs i vårt undermedvetna inte tar ställning till om det gör oss illa eller inte – det varnar oss bara. Som för mig – jag hade gjort jobbet i vanlig terapi men låsningen släppte inte. (läs mer under fliken hypnosterapi)

Personer som lättast kan bli hypnotiserade är de som verkligen vill och kan följa enkla instruktioner. Det handlar alltså om att tillåta sig, med hjälp av hypnotisörens instruktioner, komma bortom den muskulära avslappningen och in i en djup mental avslappning och därmed komma i kontakt med sitt undermedvetna. För varje gång man gör det desto snabbare, lättare och djupare kan man gå. Av den enkla anledningen att det medvetna sinnet ser att det inte är någon fara och slappnar av snabbare. 

I det avslappnade läget kan suggestioner upprepas som kan skapa ett nytt önskat tillstånd eller förhållningssätt till sig själv och andra. Suggestioner är detsamma som förslag och motsatsen till de låsningar vi upplever. Tex: har du ångest vill du kanske känna dig lugn – då fokuserar vi på att måla upp bilder/situationer av dig som lugn, trygg och med självrespekt. För att jag ska kunna måla upp så korrekta situationer som möjligt får du svara på ett antal frågor där du beskriver din problematik och ditt önskade läge på olika sätt. Då vet jag hur du ser det och då ökar även möjligheten att få ett ännu mer kraftfullt resultat.

I hypnos/självhypnos/mental träning: stärker vi ditt önskade läge. Vi jobbar inte med något trauma eller någon sk känslorot som driver på symptomet du upplever. Undermedveten förändring äger rum genom att man lossar roten eller upprepar lösningen tillräckligt många gånger. Här handlar det om att upprepa lösningen tillräckligt många gånger genom att du får skapa inre bilder av det du själv vill uppleva mer av. 

Några frågor om hur det går till:

Behöver jag förbereda mig för en session? Yes – det behöver du göra. Du bokar tiden själv och svarar sedan på några frågor kring din problematik och vilket önskade läge du vill känna mer av i livet. Jag skriver sedan ihop ett skript som är matchar det du önskar uppnå och vill bli fri från baserat på din information. Allt är individanpassat utifrån dina svar på frågorna så ju mer ärlig du är desto bättre skript till hypnossessionen.

Kan jag vara kvar hemma? Du kan ligga hemma i sängen hemma, sitta i soffan och vi tar det via telefonen eller så kan du komma till min mottagning i Smedjebacken. Kör vi digitalt är det viktigt med stabil uppkoppling till mobil/wifi och att se till att du får vara ifred.

Hur lång är en session? Den första sessionen tar ca 1,5h och därefter ca 60 min.

Hur kommer det kännas? Alla upplever det på olika sätt men de flesta beskriver det som en slags meditativ, lugn och skön känsla. 

Kan något oväntat dyka upp? Till 99% nej då hypnos med suggestioner endast handlar om att stärka. Vill du istället bli av med den känslorot som driver på problematiken är det hypnosterapi du ska satsa på: https://tankstort.com/hypnoterapi/ 

Hur går själva sessionen till? Vi börjar med att prata lite kring dina svar, vi skriver även ett avtal där tystnadsplikten, GDPR och det hypnotiska förloppet mm behandlas. Vi checkar även av central information kopplat till det du är här för att jobba med. Sedan guidas du ner i en skön, djup fysisk och mental avslappning där din inre trygghet, avslappning och tillit stärks i processen. Utifrån dina svar före sessionen läses ditt skrivna skript upp för dig där fokus läggs helt på ditt önskade jag. Det du vill uppnå. Ju mer du likt ett barn lever dig in i processen med hjälp av din fantasi desto större effekt. När vi är klara räknar jag tillbaka dig till här och nu, vi pratar kort om hur det känns och sedan är det bra att ha lite egentid efter att landa. 

Du får sedan en ljudfil över ditt önskade läge mailad till dig som du kan lyssna på när som du behöver stärka digsjälv. Lyssna på den så många gånger du vill under de kommande dagarna/veckorna för att förstärka resultatet.

Vill du köra fler rena hypnossessioner ger du dig själv lite tid att landa före nästa session. Gärna några veckor.

PRIS: 1250 kr/session inkl. ljudfil 

Ungdomar mellan 15-20 år har 25% rabatt. (när du fyller 20 år går du som vuxen) För att få coachas i hypnosterapi hos mig behöver dina vårdnadshavare godkänna att du deltar. Ett avtal skrivs för att säkerställa sekretess och tystnadsplikt samt informera dina vårdnadshavare hur det går till. 

Efter din bokning får du en länk till de frågor som behöver besvaras senast 5 dagar före du kommer. Då mailas fakturan även ut som ska betalas före sessionen. Är inte fakturan betald ställs sessionen in. 

Varmt välkommen med din bokning.

 

Testimonials från några sessioner av ren hypnos med stärkande suggestioner

Så har andra upplevt sina sessioner. 

“Nu kan jag till fullo se och känna mitt egna värde. Upplever stark självkärlek och bejakar min kvinnlighet. Jag tänker inte längre nöja mig. Jag siktar högt, det är i den ligan jag hör hemma. Jag är hel nu.”

Låsning: “känt mig lite misslyckad, skör och rädd. Att jag inte riktigt hörde hemma någonstans.” 

“Jag är lugn! Blir inte uppstressad av saker och skärmar bort saker automatiskt.”

Låsning: “Triggad av sin mamma, ljudkänslig. Vill ha lugn och ro, fokus och acceptera mamma som hon är.”

“Jag känner mig annorlunda. Beslut kommer mer spontant och jag tänker inte på det lika mycket. Mer avslappnad.”

Låsning: “Övertänker beslut, hur andra ska reagera, stressad över detta.”

“Det har hänt massor. Inga galopper i bröstet av osäkerhet är nog den största grejen. Känner mig mycket lugnare och mer stabil” 

Låsning: “ängslan om att inte duga, katastroftankar, tror att folk pratar om mig”  

“Kan snabbt slappna av i kroppen.. Har tagit flera beslut som jag gått läge och dragit på och varit rädd för vilket är bra. Tack för det!”

Låsning: ”alla behov behöver bemötas, komma till botten med mig själv”