fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

VÄLKOMMEN TILL TÄNK STORT

 

Nu har du fattat ett riktigt bra beslut. Ett beslut som kommer hjälpa dig läka det som som behöver läkas samt ge dig massor av input, kunskap och verktyg på resan att förstå samt hantera din egen förändringsprocess. Denna inspelning är en gåva till dig – inga måsten finns – titta på den eller inte. Föredraget är ca 2,5 h långt. Kika gärna med dina familjemedlemmar. Ju fler runt dig som tänker lika som dig desto bättre. Se gärna denna före vårt första utbildningstillfälle för att få en rivstart MEN känns det för mycket så skippa det och fokusera på enkätfrågorna. För dig som ska gå Programmet för Sorgbearbetning är denna föreläsning grundläggande kring varför metoden är så effektiv.  

 

VARJE RESA BÖRJAR MED ETT FÖRSTA KLIV

SÅ FÖRBEREDER DU DIG

Börja se inspelningen GoBack2basics Online!

För att du ska få ut maximalt av detta föredrag rekommenderar jag att du gör följande:  

  • VIKTIGT: Avsätt ostörd och egentid för eventet samt även lite ensamtid efter för reflektion. Deltar du med en annan betalande deltagare se till att ha en varsin dator eller sitta en bit ifrån varandra så du kan jobba med dig själv fritt utan att vara rädd att någon ska se vad du skriver. Ensamtid är lika viktigt även om ni deltar flera så planera in en promenad eller stäng in dig en stund för reflektion efter föredraget.
  • Ha vatten och någon att äta – gärna något sött. Din hjärna kommer förbruka mycket energi under föredraget och den går främst på snabba kolhydrater så använd dessa om du börjar bli trött. 
  • Vi kommer att ha en liten paus mitt i för toalettbesök och lite sträck & tänj.
  • Förbered dig inför att något stort och positivt ska hända dig (för det ska det). Gör en ceremoni av det. Gå till bokhandeln, köp en ny anteckningsbok och nya pennor (gärna en röd, orange och en grön – inget krav dock). Ta med dem till föredraget.
  • Ladda ner worksheets nedan före du drar igång.
  • Ju fler runt dig som går denna grundutbildning i att sätta dig själv först (vilket det faktiskt är) desto enklare kommer ditt att bli för dig och dem att genomföra förändringarna. Så försök få med så många runt dig som möjligt att se föredraget med dig.  

GoBack2Basics fungerar såtillvida du:

Är ärlig med dig själv!

 

Genomför lösningarna!

Litar på processen!

Har tålamod!

men att få stöttning i processen kan kännas tryggt

Ladda ner Worksheets

Under föredraget kommer du att få djupdyka i dina drömmar, livsriktning och action kopplat till detta. Du skriver för dig själv och delar endast det du önskar med mig och gruppen. 

Länk till föredraget.

Här kan du ladda ner en inspelning av GoBack2Basics Online från ett tidigare live event.

Ladda ner dem direkt då filen försvinner inom ett par dagar. Titta på föredraget med dina nära och kära. 

Testimonials

Så känner andra som deltagit

“TACK FÖR ATT DU VISADE VÄGEN “

”Jag fick känna ett lugn & hopp jag inte känt på ett tag. Jag känner också en lättnad och som att en tyngd släppte från kroppen.” 

“MIN ÅNGEST ÄR BORTA”

”Min ångest är borta!

I rest my case!”

“JAG ÄR EN NY MÄNNISKA”

”Jag trodde aldrig jag skulle må såhär mycket bättre efter bara 5 veckor med ditt stöd i GoBack2basics. Jag fattar ingenting. Det är så enkelt!” 

“ANDRA MÄRKER ATT JAG MÅR BÄTTRE”

”Andra märkte faktiskt före jag gjorde det – att jag började sätta gränser, prioritera mig själv och att jag skrattar mer. Efter att ha fått flera kommentarer insåg jag att jag mår sååå mycket bättre. TACK!”

“JAG FICK NY KRAFT..”

”Jag har fått en ny kraft som jag inte visste fanns i mig. Jag vill att alla ska gå till dig.” 

“DU HAR RÄDDAT LIVET PÅ MIG”

”Jag vet inte vad mer jag kan säga annat än att du räddat livet på mig. Bokstavligt talat.

“DENNA KURS BORDE ALLA GÅ”

”Denna kurs borde alla gå – ja jag skriver kurs – då det är precis det som det är. Att lära om helt enkelt. Så tacksam att jag investerat tid och pengar i detta!” 

“DET ÄR MITT LIV NU”

”Det är mitt liv nu – tidigare var det andras. Jag tänkte hela tiden på vad andra skulle säga om jag sa nej. Nu säger jag bara nej!”

Hjärnan gillar inte förändringar då den är inställd på att spara energi. Du fixar det med fokus, uthållighet & upprepning! MEN nu får du draghjälp och kommer att komma fram snabbare i processen. Vi bollar dina behov, utvecklingsbehov och egna triggers utifrån vad som händer i hjärnan.

Det är din tur nu <3 

DU KOMMER ATT FÅ ÖVA PÅ FÖLJANDE STATEMENTS

“Jag befinner mig exakt där jag behöver vara för att lära mig det jag behöver lära mig. 

Med den kunskapen gör jag så gott jag kan och accepterar mina känslor som de är i förändringsprocessen.  

Jag är trygg, i gott sällskap & är nu en del av något större än mig själv. 

Med likasinnade som bryr sig – på riktigt. I sin egen utveckling.” 

Välkommen!