fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

Essentiella oljor har använts som örtmedicin i tusentals år i olika kulturer världen över och har många positiva effekter för vår fysiska kropp och vårt psykiska välbefinnande. Detta om något är att GoBack2Basics – här snackar vi om att direkt tappa in oss i naturens egna hemligheter. MEN essentiella oljor är också fettlösliga och går således rakt in i våra system. Är de då inte rätt producerade och har kvar eventuella gifter från jorden, luften eller från produktionsprocessen kan dessa göra mer skada i våra kroppar än de gör nytta. Allergier kan utvecklas.

Så det tog mig ett tag att hitta rätt leverantör – ville känna i magen att det inte bara var ett bra företag utöver att oljan produceras på rätt sätt från start till konsumtion. Efter några månaders efterforskningar fastnade jag för DoTerra som inte bara har 100 % ekologiska produkter utan även engagerar sig socioekonomiskt i lokalsamhället runt örterna där de produceras. De bygger skolor, utbildar och engagerar sig på sätt jag djupt respekterar. Sedan att de producerar oljorna helt i enlighet med ekologiska riktlinjer och även testar dem på ett sätt som är lika avancerat som det är inom läkemedelsindustrin känns tryggt. Detta på grund av att de vill ha in oljorna på sjukhusen på sikt.

I DoTerras oljor finns endast helt organiska och naturliga kemiska substanser som kan stärka vårt egna system att läka sig själv.Jag har testat oljorna nu i ett par månader och är djupt intresserad. Typ IN LOVE! Jag testade Timjan i bara 4 dagar på ett utslag jag haft i flera månader och se resultatet här:

Detta utslag visade sig när jag besökte läkaren vara borrelia så började äta antibiotika för säkerhetsskull. Men visst är det intressant att Timjan gjorde detta på bara fyra dagar?!) Detta var tillräckligt för att få upp mitt genuina intresse för örtmedicin att fortsätta lära mig mer – om husörten Timjan kan tämja borrelia efter fyra dagar vad kan då andra oljor göra med mina känslor? So game on i att undersöka OM och i så fall HUR essentiella oljor kan påverka våra känslor och vårt hormonsystem till att må och fungera bättre. Som ni vet är jag inne på att kroppen redan VET vad den behöver och att jag undersöker huruvida vi kan lukta oss till det. Nu ska vi testa den tesen än mer.

Så därför har jag bjudit hem Susanne Odén den 11 mars. Hon är expert på essentiella oljor och jobbat med detta i flera år. Hon är även sjuksköterska vilket jag gillar – hon kan även tala för den mer vetenskapliga biten i det hela – GoBack2Basics i örtmedicin helt enkelt!

Under kvällen kommer vi att få lära oss mer om vilka specifika oljor som stärker oss mentalt, emotionellt & hormonellt. Vi kommer få dofta, testa & fråga. Jag bjuder på fika. Så ta med anteckningspapper, penna och kom. Jag inväntar svar på pris från henne fortfarande men gissar på max 200 kr/person troligen mindre än så.

Vill du vara med? Anmäl ditt intresse på eventet på Facebook idag så jag vet. Blir vi många fixar jag en större plats annars är vi hemma hos mig och myser i soffan.

Läs mer om oljorna på DoTerras egen hemsida här eller i katalogen nedan:

https://view.joomag.com/doterra-essentials-2018-essentials-eu-092618lores/0420510001539010111