fbpx

#goback2basicsbusiness det är din tur nu!

 

#GoBack2BasicsBusiness är ett coachprogram för UTVALDA entreprenörer & företagare men även för dig i ledarposition. För dig som söker en lojal utvecklingsorienterad entreprenör med ett tydligt bemötande präglat av ett avväpnande & stärkande förhållningssätt. För dig som söker lösning i tanke & handling! Detta är inte för alla utan för DIG som söker en offensiv utvecklingskurva, som vill bli läst på rätt sätt & som söker stöd via det du behöver snarare än det du vill ha. Som söker verktyg att hantera dig själv när du expanderar komfortzonen. I din takt. Som söker efter en trygg likasinnad flock. Endast 20 adepter välj ut per år. Ansök idag för din chans att bli utvald. 

tänk innanför boxen! 

Att vara entreprenör, ledare & företagare är i praktiken att löpande expandera sin komfortzon. Att förhålla sig till andra människors känslor varje dag. Jag vet då jag driver två varumärken och stöttar flera andra företag samt projekt i utvecklingsprocesser. Vill du utveckla ditt entreprenörskap är personlig utveckling minst lika viktigt som att förstå affärsutvecklingens olika faser. För mår inte du bra mår inte företaget bra.  

Tänk Storts värdegrund tar avstamp i det faktum att vara där vi behöver vara för att lära oss det vi behöver lära oss för att ta oss dit vi vill. Denna process handlar om att vara sin egen lösning både i tanke & handling.  

I mig som coach får du en lösningsorienterad entreprenör med ett tydligt bemötande & stärkande förhållningssätt. Detta är för dig som söker en offensiv utvecklingskurva, som vill bli läst på rätt sätt & som är ute efter det du behöver snarare än det du vill ha. I en takt du klarar av.  

Jag erbjuder coaching online eller IRL beroende av var i världen du finns.   

I GoBack2Basics BUSINESS finns bland annat följande kompetenser som anpassas efter ditt & ditt företags utvecklingsbehov. Vi kan följa modulerna som de är eller så plockar vi ut de som du är i mest behov av. Klicka på respektive modul för att se exempel på vad vi kommer fokusera på.  

I varje modul finns stor kompetens i mig som din coach. I nätverket runt mig finns följande expertis/konsulter: holistisk läkare, grafisk designer, hemsideutvecklare, sociala medier, fotograf, videograf, ekonomer, psykologer, personliga tränare inom olika områden och många fler kompetenser. Behöver du experthjälp kopplar jag ihop dig med en person jag personligen kvalitetssäkrat! Min roll är att göra det enkelt för dig och tillhandahålla de bästa handplockade personerna och den vassaste kompetensen inom respektive modul via ”en väg in” tänket.

Inom sinom tid kommer du även välkomnas in i ett digitalt community där ett affärsnätverk långsamt byggs upp. Där du får hänga med likasinnade. Hållas ansvarig för dina val. Bli peppad på utveckling. Inspireras! Med andra ord: bli en del av en flock som alla sätter sig själva först, förverkligar sina drömmar & delar med sig av sin kunskap.  

Mår inte du bra mår inte din verksamhets bra. Mental och fysisk utveckling (personlig utveckling) är minst lika viktiga att underhålla som kompetensutveckling i sakfrågor. Den personliga utvecklingen är inbakad i samtliga moment men handlar i stort om att löpande utmana komfortzonen, vad du behöver göra för att höja din lägsta nivå, hur du kan leda sig själv och andra samt optimera balansen i livet mellan familj, arbete & fritid. Att du får i dig rätt näringsämnen, att du rör på dig och tar hand om din mentala hälsa.

Anledningen och drivkraften bakom att du gör det du gör benäms som ditt WHY – ditt MISSION. Detta är själva anledningen till att du är här. Det du vill åstadkomma med det du gör.

För att veta vilka insatser du ska lägga tid, energi & investeringar på behöver du ha en tydlig riktning för ditt företag. Detta inkluderar grundläggande pelare såsom vision, 5-årsplan och olika delmål som tar dig närmare ditt livsmål.

Att ha en genomarbetad affärsidé/verksamhetsidé är viktigt för din verksamhet. Är den tydlig? Är namnet tydligt? Förstår kunderna att det är DIG de ska anlita i konkurrensen och vilka vinster de får av ert samarbete? Är priset rimligt och signalerar det den kvalitet du levererar?

Ditt varumärke behöver en personlighet lika mycket som du och jag gör. Jag brukar beskriva detta som vilken kärleksrelation som helst. För att veta vem du söker behöver du veta vem du är. Så vilket namn du väljer, vilken värdegrund företaget står för, vilka nyckelord som utmärker er, vilka intressen företaget har vilket språk ni använder och hur ni ser ut på bild och film påverkar hur potentiella kunder uppfattar dig. Det påverkar om det blir en ”match i kunddejtningdjungeln” eller inte.

Detta inkluderar en behovsanalys kring vilka kommunikationskanaler ni bör satsa på samt på vilket sätt kopplat till domännamn, webhotell, hemsida, sociala medier, SEO (search enginge optimazation), Google my Business etc .

Att ha koll på företagets budget kommer göra dig lugn och ge utrymme för smarta investeringar. Det är lätt att vilja handla det mesta på en gång men klokt att tänka till först. Finns det en reserv? Vad går pengarna till? Hur mycket behöver jag få in för att klara att gå ner i arbetstid och/eller klara räkningarna? Budgetmallar finns som ger en enkel översikt.

Nu vet du vem ditt företag/organisation är och vilken personlighet det har. Nu är det dags att lära känna din favoritkund. Din målgrupp. Oavsett om du bedriver en offentligt verksamhet, ett företag eller en förening har du en målgrupp – en användare av det du levererar. Kallar vi dem för kunder når vi en känsla av kvalitet direkt. Så vilka kunder ger dig energi? Vilka vill du samarbeta med? Kan du välja vilka du samarbetar med? Var har hen för behov, vilka intressen har hen och hur informationen når personen etc.

SWOT står för Strengths Weaknessess Opportunities och Threats. Detta handlar om att helt enkelt göra en riskanalys på styrkor, svagheter, möjligheter och hot som företaget kan stå inför. Att föregå akuta problem.

Vad är en bra säljare och hur vill du sälja i ditt företag? Det handlar om att känna sig bekväm i rollen och här finns det massor av enkla strategier att luta sig mot. Det handlar om hur, var och när ni ska sälja. Hur er hisspresentation ser ut och kanske även vilka samarbeten som kan tänkas gynna just ert företag.

Att engagera sitt team är att tillåta personer att få ansvar och utrymme att utvecklas. Här berör vi ämnen som gruppsykologi, konflikthantering, språk, gränssättning och mycket mer. Här finns även ett konkret föreläsningserbjudande till dina anställda i länken nedan.

En affärsplan är ett överviktigt dokument som sammanfattar alla utvecklingsprocesser som vi gått igenom. Antingen sätter du ihop detta själv eller anlitar mig för att göra det. Det är ett bra dokument att ha för att ansöka om lån eller få med medarbetare på banan. För alla att förstå helheten.

En kommunikationsplan är precis vad som det låter: en plan för hur, var och när ni ska kommunicera vad på vilka plattformar. Snygga och enkla planeringsverktyg både i appar och i dokument blir tillgängliga för dig. Så du och ditt team enkelt kan få en överblick över årets olika insatser och hur de förhåller sig till varandra.

endast 20 nya adepter antas per år!

är du en av dem?

Kvalitet, tid & engagemang i att möta dig som individ är A & O för att vårt samarbete ska bli så framgångsrikt som möjligt. Du behöver även vara redo på det personliga planet att kliva in i detta. Är du det vet du detta redan! Av respekt för din och min tid tar jag mig därför an endast 20 adepter/år och ett urval görs. 

Maila din intresseanmälan till: info@tankstort.com 

När jag mottagit ditt mail får du inom 24 timmar (vardagar) ett batteri av frågor där du får börja djupdyka i dig själv, ditt ledarskap & din företagarroll. En möjlighet att berätta vem du är. På riktigt. 100% sekretessbelagt. Avsätt några ostörda timmar för detta & svara så ärligt du kan utifrån de du är idag samt dit du vill. Steg 1 är att äga din verklighet, din lägsta nivå & dina drömmar inför dig själv. Steg 2 är att låta dem växa utanför dig själv. Steg 3 = agera & genomföra. 

När jag mottagit dina svar återkommer jag till dig inom 14 dagar med ett svar huruvida du antas till programmet eller ej tillsammans med en motivering. 

Tänk Stort & Simply GoBack2Basics

jag är precis där jag behöver vara. för att lära mig det jag behöver lära för att ta mig vidare dit jag är menad att vara! Jag gör således alltid rätt val. Jag är på väg! 

FÖR ATT DU FÖRTJÄNAR DET!

Unna dig ett tydligt bollplank med det fokus, den kunskap & de verktyg du inte visste att du behövde!