fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

Den 11 oktober är det dags för min feelgoodkväll GoBack2Basics att komma till Folkets Hus i Surahammar. Kl 18:00 kör vi igång och det finns fortfarande biljetter kvar.

Vad kan du förvänta dig av denna afton då? En inspirerande och ganska hemsk historia om min resa, om min väg från att vara ett medberoende maskrosbarn till att bli vuxen. Om att ta mig från panikångest till balans. Om att våga köra på i drömmen om eget företag. Om att chansa.

Jag kommer även att prata mycket om hjärnan – hur den fungerar och reagerar på färger, dofter och hur den är programmerad att skydda oss. Ni kommer få med er många tips och flera superbra övningar ni kan göra där hemma för att höja din respektive lägsta nivå oavsett om du har en rörig historia eller inte. Som vilken träning som helst är mental träning något man gör och inte något man tänker sig till. De flesta sinnena kommer att kopplas på och du kommer märka att det händer något i dig redan på plats. Iallafall hoppas jag det – det är mitt mål 🙂

Så är du sugen på att lära dig mer om mental träning och andra verktyg som du kan använda dig av att må och fungera bättre i dig själv? Då är detta för dig!

Boka era biljetter nu!

Hoppas vi ses!

(nästa föredrag är i Stockholm 27 november)

Foto: Saif Hadid