fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com
Nu inleder jag en serie med inlägg om essentiella oljor från DoTerra. Jag har använt dem snart ett år, blivit återförsäljare och är djupt imponerad av hur de faktiskt avlastar varningssystemet och hjälper mig att må och fungera bättre i mig själv. Speciellt de oljor anpassade specifikt för att arbeta direkt med det limbiska systemet i hjärnan som reglerar våra känslor. Essentiella Oljor från DoTerra! Oljorna är 100% naturliga, organiska och tagna från den naturliga platsen där den växer. Det kan handla om blad, bark, blommor, grenar, frön etc. Framtagningsprocessen är mer avancerad än rådande lagstiftning på området då företaget vill ha in oljorna inom sjukvården världen över. Detta innebär att den är avancerad som läkemedelsindustrin kräver för läkemedel med oberoende labb som testar produkterna och säkerställer att det är 0 % kemikalier i oljorna (detta fick mig att haka på just DoTerra), att de skördas på rätt tid för att få maximal utdelning av de olika kemiska komponenterna som påverkar vårt biologiska system positivt men även så är varenda förpackning spårbar så du kan se var, när och hur den tagits fram på nätet. Detta vill jag koppla direkt till min modell #GoBack2Basics – koppla tusenårig kunskap direkt kopplat till naturens egna lösningar. Vi är en del av naturen och jag är 100 % för att det är där vi ska lägga vår tid. DoTerra vill vara en aktiv kraft i att hjälpa till att gå ifrån syntetiska mediciner och de bieffekter de tyvärr har på oss. Att de sedan återinvesterar och utbildar de olika leverantörerna runt om i världen gör att det känns gott i hjärtat att välja just DoTerra. Så haka på nu: jag kommer börja med blandningar som är direkt riktade till att lugna och lyfta våra känslor. Du kan när som helst kontakta mig om du vill köpa någon av oljorna eller testa på ett helt paket med (som jag ser det) de bästa oljorna för att lugna och lyfta våra känslor. Nu kör vi 🙂