fbpx

föredraget: #goback2basics

 

Vill Du lära dig mer om hur hjärnan fungerar & programmera den för dominera ditt liv? #GoBack2Basics serverar ”russinen i kakan”. Du får lära dig att enkelt & systematiskt möta dina behov, känslor & prioriteringar samtidigt som du minskar stresspåslaget när du i skarpt läge äger det du behöver äga! En nytändning utlovas! 

 

OM ATT äga & 

VARA SIN EGEN LÖSNING!

GoBack2Basics är en modell & ett 2,5 h fartfyllt föredrag med fokus på dig! På kort tid får du lära dig ett enkelt & systematiskt sätt att möta dina behov, känslor & prioriteringar samtidigt som det lugnar ner hjärnan i förändringsprocesser. Det långsiktiga resultatet? En lugnare vardag för dig som på sikt ger en mer balanserad flock av medmänniskor, kollegor & vänner runt dig. Hur? Positiv förändring smittar!  

Vi har alla en historia, en lägsta nivå & befinner oss där vi behöver vara för att hitta nyckeln i situationen! Jag, Ann-Sofie Fryxell, är ett stolt rehabiliterat maskrosbarn som vet vad som krävs för att hämta hem sig själv från b.l.a. medberoende, utbrändhet & panikångest. Med 100-tals lästa böcker, otaliga sessioner med psykologer, beteendevetare, kuratorer samt en pågående utbildning till mental tränare ser jag ett mönster. Hemligheten är lika enkel som svår men faktum är att hjärnan fungerar bättre av att GoBack2Basics både privat & på jobbet. 

Föredraget är upplagt för att uppnå maximal inspiration, handlingskraft och fokus på uppåtspiralen hos varje deltagare. Detta handlar om varje individs ansvar för sig själv, sunda förhållningssätt till andra runtomkring och hur detta fungerar i praktiken.

Föredraget inkluderar bland annat:   

Vad har gjort dig till den du är idag & hur fungerar detta system. För att hacka systemet behöver vi lära oss mer om vad som lägger grunden för känslor, minnen & beteenden. Lär dig om vilka system som är mest belönande att jobba med men även mest lätta att manipulera.

Prioriteringar? En prioritering behöver vara brådskande eller på sikt stärkande för olika områden i ditt liv. Detta avsnitt är designat för att vi ska äga lösningarna – för oss själva. Ett medvetet inre samtal mellan din story, ditt nutida jag och ditt framtida jag.  

Behov? Vi går sedan vidare till att kika på vad du behöver göra, hur och när du vill möta lösningarna på dina prioriteringar. Här kommer sunda gränssättningar till flocken runt oss in. Vi går in på hur du kan göra detta på ett respektfullt sätt för sig själv och andra. 

Hur hantera förändring med en stenåldershjärna? Du får lära dig grunderna i att använda kroppens eget intelligenta system för att skapa förutsättningar för balans även när det känns jobbigt. Dessa verktyg hjälper oss att stanna, känna & tänka innanför boxen. 

Ju fler runt dig som tar ansvar för sina egna känslor desto lättare blir det för dig! Så dra med dig de du känner. Detta är en investering du kommer ha med dig resten av ditt liv. OM du omsätter modellen i handling i din egen vardag.

Kontakta mig för offert för just din arbetsplats eller kom till någon av de inplanerade eventen!

Öppna föreläsningar:

24 november kl 14:00 hos Villa Gladtjärn, Smedjebacken

Biljetter köps här på Billetto: https://billetto.se/users/ann-sofie-fryxell

Tänk Stort!

Ann-Sofie Fryxell

FÖR ATT JAG FÖRTJÄNAR DET!

MÖT MOTSTÅNDET & Unna dig verktyg SOM HJÄLPER DIG DOMINERA DITT LIV  mha hjärnas plasticitet, mental träning & dina sinnens biologiska programmering!