fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

HÖJ DIN LÄGSTA NIVÅ: #goback2basics

 

GoBack2Basics är en metod, en utbildning och ett fartfyllt föredrag med fokus på att höja den lägsta nivå hos sig själv, på arbetsplatsen eller i skolan. Det är för dig som vill hjälpa din flock att må och fungera bättre. Du kanske är chef, personalansvarig eller rektor eller så kanske du har en förening? Det här är för organisationer som medvetet vill positivt manipulera det omedvetna systemet som bidrar till att höja den lägsta nivån automatiskt hos samtliga i flocken. Ett program där ni tillsammans och parallellt får öva på att vara den viktigaste personen i ditt liv och lära er mer om hur färgpsykologi, aromaterapi, mental träning & den egna biologiska programmeringen avlastar stresspåslag under förändringsprocessen. Detta handlar om att tänka innanför boxen i grupp. Tänk Stort!

OM ATT äga sin lägsta nivå &

VARA SIN EGEN LÖSNING!

Alla har vi en lägsta nivå i oss själva. Under 18 år var min: PTSD, depression, ångest, medberoende och missbruk. Dessa destruktiva energier bar jag med mig in i alla möten med andra människor. Jag gömde mig i att vara den duktiga högpresterande flickan och använde jobbet som flyktstrategi för att sedan bli utbränd flera gånger om. Jag var den starka svaga länken i alla grupperingar jag tillhörde. 

Oavsett vilken vår lägsta nivå är behöver vi alla öva på att vara den viktigaste personen i vårt liv. Att vara tydliga. Att tillgodose våra grundläggande mänskliga behov. Att lyssna på magkänslan. Sätta gränsen. Vi behöver förhålla oss till att våra barn kopierar oss i handling och inte i ord. Vi behöver förhålla oss till faktumet att vi bidrar till en bättre eller sämre värld genom oss själva som person. Vad väljer du? 

Jag är idag hel – rehabiliterad – återställd. Jag var så pass trasig att jag var tvungen att möta mig själv via en kombination av olika tekniker och på denna resa föddes metoden GoBack2Basics och har förfinats under flera års “trial and error”. Metoden är baserad på att lära sig mer om hur kroppen och sinnet är programmerat att svara på positiva och negativa händelser samt hur du kan programmera om reaktionen kopplat till dessa. Den innefattar även lärdom hur du kan avlasta dig med b.l.a doft, färg och mental träning. Ni kommer få testa. Använda era sinnen. Upptäcka själva. 

Utbildningen är upplagd för att uppnå maximal inspiration, handlingskraft och fokus på uppåtspiralen. Utbildningen handlar om dig och ditt ansvar för dig själv i din flock och inkluderar bland annat:   

Vad har gjort dig till den du är idag & hur fungerar detta system. För att hacka systemet behöver vi lära oss vilka huvudsakliga triggers som är mest belönande att jobba med men även mest lättmanipulerade.  

Hur ser din verklighet ut idag? Övningar där var & en får göra en tyst upptäcktsresa i sig själv. Övningarna är designade för att vi ska äga lösningarna – för oss själva. Ett medvetet inre samtal mellan din story, din nutida verklighet och hur du uppfattar den samt din framtid.  

Lär dig effektiva sätt att stanna upp med hjälp av färg, doft, andning, hörsel, rörelse, syn mm. Lär dig grunderna i att använda kroppens eget intelligenta system för att skapa förutsättningar för balans & att äga dina egna lösningar även i handling. Dessa övningar hjälper oss att stanna, känna & tänka efter inne i vår egen box.

Kontakta mig för offert eller kom till någon av de inplanerade eventen!

24 oktober kl 17:30 hos Titli Wellness & Development, Fagersta

24 november kl 14:00 hos Villa Gladtjärn, Smedjebacken

Biljetter köps här på Billetto: https://billetto.se/users/ann-sofie-fryxell

Tänk Stort!

Ann-Sofie Fryxell

FÖR ATT DU FÖRTJÄNAR DET

Unna dig en må bra kväll med fokus på din hjärnas plasticitet, mental träning & dina sinnens biologiska programmering!