fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

HÖJ DiN LÄGSTA NIVÅ: Simply go back2basics

Föredrag: 6 februari FAGERSTA, 20 februari SURAHAMMAR, 7 MARS STHLM

 

är både en metod men också ett allvarligt, fartfyllt & roligt föredrag med fokus på att höja sin egen lägsta nivå. Välkommen att lära dig mer om hur jag själv använder färgpsykologi, mental träning & den egna biologiska programmeringen för höja min lägsta nivå. Detta handlar om att tänka innanför boxen. Detta handlar om dig. Ditt ansvar. Din resa. Välkommen!

Köp biljetter

OM ATT äga sin lägsta nivå &

VARA SIN EGEN LÖSNING!

Alla har vi en lägsta nivå i oss själva. Min var 22 år av PTSD, depression & ångest. Jag fick lära mig att hjärnan är plastisk vilket innebär att den är fullt programmerbar & vi kan påverka den i den riktning vi vill genom att förändra hur vi förhåller oss till en situation. Idag – 5 år senare – vet jag att det är livsomvälvande såtillvida vi investerar vår tid, engagemang & uthållighet.

 

Detta föredrag är en upplevelse. För vissa provocerande & uppslitande. För andra befriande & hoppingivande. Oavsett vem du är vill jag dela med mig av mina egna upplevelser kring hur jag tog mig från panikångest till att vara lugn. Jag vill dela med mig av hur kroppen är programmerad att svara på förändringar & hur du kan avlasta den med b.l.a doft, färg eller mental träning. Ni kommer få testa på plats. Använda era sinnen. Upptäcka själva. 

 

Välkommen att bli inspirerad & få verktyg till din egen resa att höja din lägsta nivå. Att lära känna din egen kropps signaler, behov & hur du på enkla sätt kan börja agera på dem.

 

Kvällen handlar om dig:

 

Vad har gjort dig till den du är idag & hur fungerar detta system. För att hacka systemet behöver vi lära oss vilka huvudsakliga triggers som är mest belönande att jobba med men även mest lättmanipulerade.

 

Hur ser din verklighet ut idag? Övningar där var & en får göra en tyst upptäcktsresa i sig själv. Övningarna är designade för att vi ska äga lösningarna – för oss själva. Ett medvetet inre samtal mellan din story & din framtid.

 

– Lär dig effektiva sätt att stanna upp med hjälp av färg, doft, andning, hörsel, rörelse, syn mm. Lär dig grunderna i att använda kroppens eget intelligenta system för att skapa förutsättningar för balans & att äga dina egna lösningar även i handling. Dessa övningar hjälper oss att stanna, känna & tänka efter inne i vår egen box. 

 

FÖR ATT DU FÖRTJÄNAR DET

Unna dig en må bra kväll med fokus på din hjärnas plasticitet, mental träning & dina sinnens biologiska programmering!