fbpx
+46(0)73-757 41 86 info@tankstort.com

HÖJ DEN LÄGSTA NIVÅN: Simply go back2basics

Föredrag: 6 februari FAGERSTA, 20 februari SURAHAMMAR, 7 MARS STOCKHOLM

är både en metod och ett allvarligt, fartfyllt & roligt föredrag med fokus på att höja sin egen lägsta nivå oavsett bakgrund. Lyssna till mig – Ann-Sofie Fryxell- och min egen resa i mig och hur jag använder färgpsykologi, mental träning & den egna biologiska programmeringen för höja min lägsta nivå. Detta handlar om att tänka innanför boxen. Om att skita i vad alla andra känner. Detta handlar om dig. Ditt ansvar. Din resa. Välkommen!

Köp biljetter

En solskenshistoria om ett stolt maskrosbarn – om mig. Om min resa och mina verktyg till att bli lugn i min egen bubbla. Om hjärnan. Om känslorna. Om andras reaktioner. Om andras känslor. Om att bryta sig loss. Serverat med med respekt, kärlek & självdistans.  

Som barn till två bipolära (manodepressiva) föräldrar blev jag omedvetet tränad i att förutse fara, analysera kroppspråk & sätta andras behov före mina egna. Jag drillades att vara lugn i kaoset. Jag blev att älska kaoset och drogs automatiskt till destruktiva situationer för jag var van att vara där. Ingen visste.

 

Utåt var jag ju fröken perfekt som skulle rädda världen. Som kämpade i andras frågor. Som drev de stora komplexa projekten. Som åkte runt i Sverige och föreläste inom projektledning och projektutveckling. Hon som fick alla att samarbeta. Hon som alltid var positiv och glad.

Inåt missbrukades det mesta för att fly verkligheten och tempot var högt för att slippa känna efter för mycket. 

Idag är jag hel. Idag är jag vaken i självdistansen till mitt dysfunktionella jag. Idag arbetar jag med att hålla föredrag och kurser i att ta hjälp av våra egna sinnen i processen att stärka vår egen uppåtspiral. Om att konfrontera det som behöver – att iallafall kika ditåt. För vår egen skull. För mig. För dig. 

Du får bland annat med dig:

 

  • Hjärnhälsa: hur fungerar hjärnan & vilka verktyg är mest effektiva för att programmera om? 

  • Hur påverkar psykisk ohälsa närstående?  Barnen, partnern, föräldrarna? Vad innebär det att vara medberoende? Jag delar med mig av min egen resa.

  • GoBack2Basics i dig: fantastiska övningar som hjälper dig att stanna, känna & tänka efter inne i boxen. 
  • Mitt mission är att göra världen till en bättre plats genom att inspirera till att höja sin egen lägsta nivå för att på så sätt må och fungera bättre i den vi är idag.

  • En person taget!

KOMMANDE FÖREDRAG: 

FEBRUARI: 

FAGERSTA: 6 feb kl 18-20:30 på Lindgården i Fagersta. 

SURAHAMMAR: 20 feb, 18-20:30 på Folkets hus i Surahammar 

MARS:

STOCKHOLM:

7 mars 2019, 18-20:30 ABF-huset Stockholm City, Beskowsalen

Biljetterna säljs på Billetto!

 

 

 

 

om att vara & HITTA sin egen lösning

på RESAN till balans

Som vuxna har vi den fantastiska möjligheten att börja om. Att sträcka ut handen. Att förlåta. Att programmera om. Uppdatera oss själva. Oavsett situation. Oftast kraschar vi tyvärr först. Det behövde jag göra för att inse min egen kapacitet. Att tvingas vara stilla i ett mörker så jag lärde mig hitta ut. 

Efter 18 års panikångest & vilopuls på strax under 200 rasade äntligen jag. Mina älskade föräldrar var friska och nu försvann mitt livssyfte helt. Det var min tur att lära mig det jag inte fått lära mig. Jag fick hjälp att att backa från dysfunktionella situationer, att förlåta & lära känna mig själv. Jag fick lära om allt.

En total livsförändring senare lever jag nu ett 100 % autentiskt lugnt liv med min familj, som föreläsare, coach & internationell fotograf. De flesta dagar fri från panikångest. Jag utbildar mig till mental tränare och utvecklar även egna metoder som stärker oss i den medvetna handlingen att ta oss närmare önskad verkligheten snabbare. Jag kombinerar min egen livskompetens med verktyg från mental träning, neuropsykologi, doftlära, musikpsykologi, kostlära, färgpsykologi, positiv psykologi, KBT, NLP mm. Hela metoden baseras på att upptäcka, äga och genomföra lösningsinriktade handlingar samtidigt som hjärnan avlastas. Att ta sig tillbaka i sin egen autenticitet eller finslipa den.

Det går att programmera om!

Alla har vi en lägsta nivå i oss själva. Oavsett en dysfunktionell eller icke dysfunktionell uppväxt. Hjärnan är plastisk vilket innebär att den är programmerbar – oavsett tidigare upplevelser – vi kan påverka den i den riktning vi vill genom att förändra hur vi förhåller oss till en situation. Detta gav mig hopp, energi & kraft att köra igång med min egen resa. Idag – 5 år senare – vet jag att det fungerar och kan vara livsomvälvande sålänge tiden läggs ner på det. 

Detta föredrag är en upplevelse. För vissa provocerande och uppslitande. För andra befriande och hoppingivande. Oavsett vem du är vill jag dela med mig av mina egna upplevelser kring hur jag tog mig från panikångest till att vara lugn. Jag vill dela med mig av hur kroppen är programmerade att svara på dofter, färger, ord, situationer och material. Ni kommer få testa på plats. Använda era sinnen. Upptäcka själva. 

Välkommen att bli inspirerad & få verktyg till din egen resa att höja din lägsta nivå. Att lära känna din egen kropps signaler, behov och hur du på enkla sätt kan börja agera på dem.

Kom och upplev en fantastisk kväll där dina sinnen kommer kittlas, provoceras & samtidigt få slappna av!

 Jag hoppas att Vi ses!

FÖR ATT DU FÖRTJÄNAR DET

Unna dig en må bra kväll med fokus på din hjärnas plasticitet, mental träning & dina sinnens biologiska programmering! din kropp vet redan!

Tänk Stort & GoBack2Basics FAGERSTA

På Lindgården i Fagersta kommer nästa event att äga rum 6 februari. 

Tänk Stort & GoBack2Basics SURAHAMMAR

20 feb kl 18-20:30 i Folkets hus, Surahammar. Håll utkik för biljettsläpp.

Go Back2Basics STOCKHOLM

För dig som vill lära dig mer om hur hjärnan fungerar, hur färgpsykologi påverkar oss och hur dofter kan underlätta hjärnan att slappna av i förändring.